Замовити дзвінок

Політика конфіденційності

ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

1. При реєстрації на інтернет-сайті Замовник  залишає свої персональні дані, в тому числі:
- прізвище, ім’я, по-батькові;
- адреса доставки;
- номер телефону;
- електронну адреса (e-mail).
У деяких випадках, а саме: в разі оформлення замовлення зі сплатою у дистанційний спосіб через мережу «інтернет», сайт Виконавця може проводити автоматичну реєстрацію Замовника використовуючи дані із замовлення на умовах цього Договору, про що повідомляє Замовника відповідним листом електронною поштою.  

2. Надаючи свої персональні дані при реєстрації або оформленні замовлення на Сайті, Замовник дає свою добровільну безвідкличну згоду на обробку і використання (у тому числі і передачу) своїх персональних даних без обмеження терміну дії такої згоди відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" від 01.06.2010р.

3. Виконавець та інтернет-сайт використовують отримані Персональні дані для цілей виконання доручення та продажу Товарів і надання послуг, визначених цим Договором, для просування послуг, що надаються Виконавцем, у тому числі і за допомогою автоматизованої обробки персональних даних.

4. Виконавець та інтернет-сайт зобов'язуються не розголошувати отриману від Замовника інформацію. Не вважається порушенням надання Виконавцем та інтернет-сайтом інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Виконавцем, у тому числі і для виконання зобов'язань перед Замовником, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлене вимогами законодавства.

5. Якщо Замовник не бажає, щоб Виконавець та інтернет-сайт продовжував обробляти персональні дані, то Користувачеві необхідно звернутися із заявою в службу підтримки. В цьому випадку Замовник не зможе продовжувати користуватися послугами Інтернет-сайта.

6. Замовник несе відповідальність за підтримку своїх персональних даних в актуальному стані. Виконавець та інтернет-сайт не несуть відповідальності за неякісне виконання або невиконання своїх зобов'язань у зв'язку з неактуальністю інформації про Замовника або невідповідністю її дійсності.